Три вида домашни баници за майстори и ентусиасти
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 2936
Баница с кисело мляко за предястие, за основно - баница с месо, а за десерт - баничка с мед и сметана.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 03.03.2015
Днес ще готвим сладка и две солени баници по празнични рецепти:
- Банички тип сарми, напълнени с кайма и лук.
- Македонска баница с плънка от кисело мляко, яйце и сирене.
- Доброджанска кавърма в сладък вариант или баница със сметана и захар, залята с мед.
Най-важните съставки
брашно, бяло сусамено семе, вода, заквасена сметана, захар, кайма, квасена сметана, кисело мляко, кори за баница, лимонов сок, лук, масло, мед, олио, сирене, сметана, сол, сол и пипер, червен пипер, черен пипер, чубрица, яйце
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ