Регистрация

Традиционен български козунак със стафиди



Традиционен български козунак със стафиди
Трудно   |   Порции 8   |   Видяна: 7880

Народен козунак и козуначена питка със сушени плодове и аромат на лимон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Вижте как да си направите козунак за Великден по българска традиционна рецепта. Стъпка по стъпка от замесването на козуначеното тесто, през заплитането на великденските сладкиши и до фурната ще разберете всичко за приготвянето на пухкавия сладък хляб със стафиди и лимонова кора. Стискаме палци да ви се получи от първия опит.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2.30 ч.

Рейтинг и коментари (4)

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта