Топла салата с киноа и кореноплодни зеленчуци
Лесно | Порции 4
| Видяна: 2735
Предястие с киноа, моркови, резене и спанак.
Бон Апети
Излъчен на 14.10.2016
Представете си салата с киноа, в която малките здравословни зрънца обаче не преобладават. За сметка на тях натрапчиво е богатството от зеленчуци - леко запържени моркови и корени резене с червен лук и подправени с кимион. Зеленчуците и киноата се смесват, овкусяват се с дресинг от лимонов сок, сол и зехтин, а за финал в салатата се добавят крехки пресни листенца бейби спанак. Ето идилия от вкусове и витамини в една порция.
Най-важните съставки
бейби спанак, зехтин, зехтин Extra Virgin, кимион, киноа, лимонов сок, листа бейби спанак, моркови, резене, риган, сол, спанак, червен лук
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ