Регистрация

Сьомга на тиган с билки

Сьомга на тиган с билки
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 4769

Печена сьомга с авокадо и царевица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 сьомга
  • 1 ч.л. листа кориандър, нарязани
  • 1/2 ч.л. кимион
  • 1/2 ч.л. семена синап
  • 1/2 авокадо
  • 1/3 глава червен лук
  • сос табаско
  • 1 кочан царевица
  • листа спанак
  • 1/2 домат

Начин на приготвяне:

1. Втрийте сьомга с кимион, синапени семена, сол и пипер.

2. Изпържете на тиган сьомгата с кожата надолу за няколко минути докато стане хрупкава, след това обърнете.

3. Намачкайте авокадото с червения лук и соса табаско, добавете пипер на вкус.

4. Сложете царевицата необелена в микровълновата фурна, като я почистите предварително от конците, за 5 мин. на силна степен. Оставете 3 мин.

5. Сложете всичко в чиния и поднесете със спанак и нарязан на филийки домат.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта