Сьомга на тиган с билки
Лесно | Порции 1
| Видяна: 4769
Печена сьомга с авокадо и царевица.
Необходими продукти:
- 1 сьомга
- 1 ч.л. листа кориандър, нарязани
- 1/2 ч.л. кимион
- 1/2 ч.л. семена синап
- 1/2 авокадо
- 1/3 глава червен лук
- сос табаско
- 1 кочан царевица
- листа спанак
- 1/2 домат
Начин на приготвяне:
1. Втрийте сьомга с кимион, синапени семена, сол и пипер.
2. Изпържете на тиган сьомгата с кожата надолу за няколко минути докато стане хрупкава, след това обърнете.
3. Намачкайте авокадото с червения лук и соса табаско, добавете пипер на вкус.
4. Сложете царевицата необелена в микровълновата фурна, като я почистите предварително от конците, за 5 мин. на силна степен. Оставете 3 мин.
5. Сложете всичко в чиния и поднесете със спанак и нарязан на филийки домат.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ