Сърчица от палачинкови рулца
Романтичен ордьовър от сърца на хапки в стил солени палачинки.
Ако искате да поднесете романтична закуска на любимия човек или да го трогнете с мил кулинарен жест, готварската влогърка Милена предлага едни лесни и много красиви сърчица от бъркани яйца или омлетчета с моркови и лук. Разбира се, с плънката може да се импровизира и вместо миришещия зеленчук да добавите кашкавал или шунка, нарязани на малки кубчета. Ако развихрите повече въображението си в кухнята пък можете да добавите царевица от консерва или люто чушле, което да запали страстите. Останалото приготвяне е лесно и много хитро.
Яйцата се разбиват с подправки на вкус и продуктите, с които сте решили да направите омлета. Следва да си сгорещите умерено тиган, да го намазните и да изсипете част от сместа, все едно правите палачинка. Шом се изпече, завивате почти до края - както е показано във видеото и след това доливате още от сместа така, че да се залепи. Ето как става дебело палачинково руло. После само го нарязвате на рулца по ширина, а тях цепвате на две и обръщате, за да се оформи сърчице. Застопорявате с клечка за зъби, сервирате и радвате любимия с вкусна и романтична храна. Вижте точните пропорции и начина на приготвяне във видеото.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ