Регистрация

Сурова и печена ципура с гарнитура



Сурова и печена ципура с гарнитура
Средно   |   Порции 1   |   Видяна: 3914

Рибни филета с варен лук и лайм.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Отново сме На кафе при Гала, където Елица показва нестандартен начин за приготвяне на ципура с лучена гарнитура. В страхотно аранжираното блюдо използваме рибата както на сурови хапки, така и на запечени в малко мазнина филенца, а около тях редим плодово-зеленчуков микс от авокадо, кошнички с копър, каперси, лук. Изглежда уникално вкусно, но не всеки би се осмелил да изяде това - вижте защо:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
0
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта