Сурова и печена ципура с гарнитура
Средно | Порции 1
| Видяна: 3914
Рибни филета с варен лук и лайм.
Отново сме На кафе при Гала, където Елица показва нестандартен начин за приготвяне на ципура с лучена гарнитура. В страхотно аранжираното блюдо използваме рибата както на сурови хапки, така и на запечени в малко мазнина филенца, а около тях редим плодово-зеленчуков микс от авокадо, кошнички с копър, каперси, лук. Изглежда уникално вкусно, но не всеки би се осмелил да изяде това - вижте защо:
Най-важните съставки
авокадо, зехтин, каперси, копър, лайм, лук, олио, портокал, риган, сол, сол и пипер, ципура, червен лук, червени боровинки, черен пипер
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ