Супа с моркови и пилешки бульон
Лесно | Порции 4
| Видяна: 1750
Морковена супа с кашкавал.
Необходими продукти:
- 6 моркова (около 500 грама общо)
- 1,3 литра пилешки бульон (може да си го приготвите и от сухи кубчета)
- 20 грама масло
- 150 грама кашкавал
Начин на приготвяне:
1. Измийте морковите и ги настържете на ситно ренде.
2. Кипнете пилешкия бульон.
3. Разтопете маслото в тиган и запържете в него морковите. След това добавете съдържанието на тигана в супата. Оставете да се готви 10 минути. Добавете сол, ако е нужно.
4. Още топла сипете супата в чинии за сервиране и настържете отгоре кашкавал.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ