Регистрация

Скандинавска брускета със сьомга

Скандинавска брускета със сьомга
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 996

Брускети с риба и крем сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 франзела или 2 багети
  • 1 скилидка чесън
  • 4 с.л. зехтин
  • 150-200 г сьомга на тънък слайс
  • 1 авокадо
  • 1 опаковка крем сирене за мазане
  • див лук за украса

Начин на приготвяне:

1. Нарежете франзелата на филийки. Подредете в тава, застлана с хартия за печене. Скилидката чесън намачкайте в зехтина и с четка намажете хлебчетата. Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за 8-10 минути.

2. Готовите филийки намажете богато с крем сиренето.

3. Сложете по парче сьомга и парче авокадо.

4. Украсете с пера див лук.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта