Регистрация

Свинско в пергамент на бавен огън



Свинско в пергамент на бавен огън
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2991

Крехка свинска плешка в хартия.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 26.09.2016

Печено свинско месо на бавен огън готвим във фурната за осем часа, а след това получаваме божествено крехко месце от плешка (можете да опитате и с друго парче от прасето), ароматизирано на лук, чесън и пушек от скара и с карамелена солена коричка. А как става всичко това? Накратко казано месото се обтрива с масло и домашно приготвен микс от сух лук, чесън, пушен пипер, морска сол и кафява захар. Правим плик от пергаментова хартия, прибираме мръвката вътре и я оставяме за трета денонощие да се готви на 180 градуса. 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта