Свински пържоли със зеленчукова гарнитура
Лесно | Порции 2
| Видяна: 3567
Печено свинско с гарнитура от подлютени зеленчуци.
Печен свински котлет в масло, поднесен със свежа салата от домати и лук, подлютена с пикантни люти чушлета. Рецептата е лесна и се прави доста бързо, така че ако нямате много време и искате да се изглезите с чаша хубаво вино, ето какво да си приготвите към нея.
Най-важните съставки
балсамов оцет, брашно, зелени люти чушки, зехтин, люта чушка, малки люти чушлета, масло, мащерка, свински пържоли, Свинско, свинско филе, сол, сол и пипер, червен лук, черен пипер, чери домати, чесън
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ