Регистрация

Рилски чушки със сирене, сланина и свинско



Рилски чушки със сирене, сланина и свинско
Лесно   |   Порции 2-5   |   Видяна: 1745

Пълнени чушки по рилски - с месце и сиренце.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Чушка - пръжка или гниетени чушки за планинари показва Иван Звездев като приготвя пълнени чушки на барбекю, в които скрива шарено свинско месо, бяло сирене и малко сланинка, ароматизирани с чубрица. Ястието е по идея на планинари, които си палят огън и изпичат предварително напълнените чушлета. Доста е ароматно, питателно и крие духа на родната кухня.

Първо месото се пече на грил, а сланинката само се жарва. В купа се натрошава сиренето и се ароматизира с чубрица. Добавя се наситнената сланина и се разбърква. Печеното свинско се реже на хапчици. Чушката се пълни със сиренена смес и мръвки и се запечатва с резен домат. А после се изпича на огън, барбекю, наребрен тиган и дори фурна и е готова за хапване. Как точно се прави - гледайте във видеото.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта