Ризото с вино, зеленчуци и кедрови ядки - част 2
Лесно | Порции 2
| Видяна: 2715
Вегетарианско ризото с артишок и чушки.
Страхотна гарнитура към месо или основно вегетарианско ястие с ориз, къкрил в бяло вино и смесен с артишок, чушки и кедрови ядки, отпуснат от мекотата на масло и пармезан - изискано и лесно ястие, което бързо можете да сготвите.
Най-важните съставки
артишок, бяло вино, зеленчуков бульон, зехтин, кедрови ядки, лук, масло, настърган пармезан, ориз, пармезан, розмарин, червен лук, червени чушки, чери домати, чушки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ