Разточителен обяд с телешко и моркови
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 2991
Десерт с банани и кокос и супа от цвекло.
Епизод 39 - Сезон 2
Дължина: 22:25
Излъчено на: 2011-11-14 11:30
Днес ще готвим сезонни ястия:
- Телешко от породата шароле сготвено по бургунски с моркови, чесън, лук и вино.
- Крем супа от червено цвекло, лук, сусам и сметана.
- Вегетариански тайландски сладкиш с банани и кокос.
Най-важните съставки
банан, бекон, брашно, вода, гъби, дафинов лист, доматено пюре, заквасена сметана, захар, зехтин, квасена сметана, кокос, кокосови стърготини, кокосово мляко, лук, масло, моркови, олио, оризово брашно, печен сусам, пилешки бульон, пшеничено брашно, сметана, сол, сол и пипер, телешко, телешко филе, цвекло, червен лук, червено вино, черен пипер, чесън, ябълки
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 6 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ