Регистрация

Пълнен хляб със запръжка от месо



Пълнен хляб със запръжка от месо
Средно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 5204

Пирог с кайма, лук и украса от тесто във формата на листенца.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Дали вариант на солен пай или пица калцоне - този пирог е екстравагантно предложение за любителите и на двете ястия. Представете си мек хляб с лъскава маслена коричка и сърцевина на богата месна основа. А за финал - украсата - майсторски изработени от тесто листа и цветя, които да събудят апетита до краен предел. И най-важното - освен вкусно е и лесно за приготвяне. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта