Пълнено свинско с шарени чушки
Барбекю със вински рулца с плънка от зеленчуци.
Бон Апети
Излъчен на 20.06.2017
Апетитни свински рула от бонфиле изпичат на грил Лора и Стоян, като в мръвчената обвивка скриват подлютени резени шарени чушки. Така се получава идеалното барбекю, което приканя да излезем на двора и да хапнем сред природа нещо апетитно и подходящо за чаша бира или вино.
Готвенето обаче трябва да започне на котлона вкъщи. Нали се сещате за онези симпатични шарени чушки, които се продават по три или четири в опаковка, като има червена, жълта, зелена и евентуално оранжева. Това са Калифорнийски чушки и освен различен цвят имат и разлика във вкуса. Добавени в ястието те му придават особено свеж вид и вкус, затова именно с тях днес пълним месото.
Нарязаните на лентички чушки се запържват за кратко в зехтин като се овкусяват със сол, пипер, чесън, риган, люто чушле и балсамов оцет. Следва с тях да напълним свинското бонфиле и да го метнем на грил. Можете да използвате наребрен тиган вместо барбекю, както и да изберете дали да напълните цялото парче месо или да го нарежете на по-малки мръвки. А накрая е добре и да изберете любимата напитка, която да стане верен спътник на тази вкусотия.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ