Регистрация

Правила при мятане на тестото за блат на пица



Правила при мятане на тестото за блат на пица
Трудно   |   Порции 1   |   Видяна: 7712

Как се подхвърля блат за пица при разточване.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Ако сте решили да минете на следващо ниво в кулинарното си развитие и пред вас стои въпросът как да се научите да жонглирате с тестото при разточване, само с гледане няма да стане. Майстор на италианското изделие обяснява, че ръцете трябва да са събрани пред тялото в юмруци, като едната завърта и издърпва, а дригата разтяга. Подобна е и техниката за улавяне на тестото. Ето как се прави на теория и практика.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 10 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта