Постна салата с репички, тофу и авокадо
Бон Апети
Излъчен на 14.04.2017
За начало на тази странна рецепта за постна, здравословна и нискокалорична салата се заемаме да направим зелен пикантен сос. За него в блендер се смилат заедно копринено тофу (можете да използвате и обикновено), авокадо и зелени люти чушлета, като продуктите се ароматизират със скилидка чесън и пресен кориандър. За тяхната овкусеност се грижат само сол и лимонов сок, които са напълно достатъчни, за да придадат завършеност на дипа.
За да завършим рецептата пък просто измиваме репички и ги режем на половинки или четвъртини в зависимост от големината им. Остава просто да поднесем купата с репички и тази със соса. Това е всичко - лесно, бързо и различно.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ