Регистрация

Плоски питки от пълнозърнесто брашно



Плоски питки от пълнозърнесто брашно
Лесно   |   Порции 6-8 питки   |   Видяна: 2891

Хлебчета с кисело мляко, яйце и масло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 27.06.2016

Хлебчетата на грил си имат свое очарование, особено когато ги поднесете в компанията на месо или зеленчуци, изпечени на същия грил. Така идва идеята за пърленки на тиган, които се замесват със смес от бяло и пълнозърнесто брашно, с добавки от яйце, кисело мляко и масълце. Апетитната им коричка на райета поема маслото, за да бъде едновременно с дъх на препечен хляб, но не и прекалено твърда. А сега къде са кюфтенцата, зеленчуците и малко лютенчика или друг сос по избор, за да се поднесе този хляб с нещо вкусно и подобаващо? Не че ще сгрещите, дори и да го сервирате с бучка сирене.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта