Плоски питки от пълнозърнесто брашно
Хлебчета с кисело мляко, яйце и масло.
Бон Апети
Излъчен на 27.06.2016
Хлебчетата на грил си имат свое очарование, особено когато ги поднесете в компанията на месо или зеленчуци, изпечени на същия грил. Така идва идеята за пърленки на тиган, които се замесват със смес от бяло и пълнозърнесто брашно, с добавки от яйце, кисело мляко и масълце. Апетитната им коричка на райета поема маслото, за да бъде едновременно с дъх на препечен хляб, но не и прекалено твърда. А сега къде са кюфтенцата, зеленчуците и малко лютенчика или друг сос по избор, за да се поднесе този хляб с нещо вкусно и подобаващо? Не че ще сгрещите, дори и да го сервирате с бучка сирене.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ