Пилешко в сметанов сос с печурки и праз лук
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 4072
Пилешки бутчета с гъби, сметана и билки.
Традиционното пилешко със сметана може да се обогати с гъби и билки. Ако искате да разбиете оковите на традицията и да направите малко по-екстравагантна манджа от традиционната френска рецепта, ето я и рецептата:
Най-важните съставки
вода, гъбен бульон, гъби, гъби кладница, гъби пачи крак, гъби печурки, дафинов лист, заквасена сметана, зехтин, зехтин Extra Virgin, квасена сметана, коняк, лук, мащерка, моркови, пиле, пилешки бутчета, пилешко филе, праз лук, сметана, целина
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ