Регистрация

Печено телешко със зеле и моркови

Печено телешко със зеле и моркови
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 2459

Рагу в гювеч с два вида зеле.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 300 грама зеле (обикновено бяло)
  • 100 грама червено зеле
  • 2 моркова
  • 50 грама копър
  • 50 грама масло
  • 500 грама добре разварено телешко (най-вкусно става с консерва)
  • вода, сол и черен пипер

Начин на приготвяне: 

1. Нарежете на тънки ленти бялото зеле, моркова - настържете, а копъра - наситнете. Смесете ги заедно.

2. Сложете масло на дъното на гърне или гювеч и върху него изсипете зеленчуците. Отгоре добавете телешкото, а на третия ред - наситненото червено зеле.

3. Залейте манджата с 2-3 с.л. вода, осолете и опипрете на вкус и пуснете да се пече във фурната за около час или докато прецените, че ястието е готово.

 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта