Печени пилешки дробчета с майонезен сос
Бързо делнично мезе само с два продукта.
С хитра идея за бърза и лесна рецепта за мезе за бира или вино ни изненадва влогърката Милена, като ни показва как само с два продукта да си направим крехки и сочни месца в майонезен сос. Хрумката е за всички, които биха си сготвили нещо след като се приберат от тежък работен ден, но нито имат време да пазаруват, нито да се суетят пред печката. Направата на ястието изисква около 10 минути, а изпичането още 20-30. После може да се хапва. Продуктите, които ще потрябват за лесната и вкусна месна идилия са пилешки дробчета и майонеза. Това е.
Дробчетата се измиват под течаща вода и се отцеждат, като не е нужно да бъде стриктно. После се смесват с майонезата и влизат в тавичка, за да се изпекат. Можете да сложите сол и пипер, за да ги овкусите, но дори и да пропуснете, майонезата ще им придаде достатъчно апетитност. Любителите на пикантната храна могат да ръснат малко лют пипер или чили на прах. Но това също е пожелателно. За съжаление по време на печенето не е удачно да влзете за един бърз душ, защото ще се наложи да промешате 2-3 пъти дробчетата, както и да прецените кога точно са готови за вадене.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ