Печени картофи с целина и сирене
Лесно | Порции 2-4
| Видяна: 3497
Гратен със зеленчуци, праз лук и сирене.
Бон Апети
Излъчен на 16.12.2015
Лора и Стоян представят гратен без месо, който си е чист познат огретен с картофи и сирене. За да бъде обаче една идея по-завъртосан допринасят добавките от праз лук и целина, а френската тънкост на ястието идва от начина на рязане на зеленчуците. Какво остава - малко мляко, масълце и в тавата - приготвя се елементарно и може да служи както за основно, така и за гарнитура.
Най-важните съставки
зеленчуков бульон, картофи, масло, мащерка, мляко, праз лук, сирене, сол, сол и пипер, целина, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ