Печена пъстърва пълнена с бекон
Лесно | Порции 2
| Видяна: 2919
Пълнена риба с моркови, печурки и бекон.
Бон Апети
Излъчен на 16.12.2015
Пъстървата е риба полезна и крехка, а изпечена във фурна става лека и профирна. В днешната рецепта обаче не е така. Готвим пъстърва през зимата, затова трябва да е подобаващо мазничка. За допълнителната сочност допринася плънката, приготвена от пушен бекон с моркови, лук и гъби. След като така направената запръжка влезе в търбуха на рибока, са нужни само 15-тина минути печене до получаването на страхотния краен резултат.
Най-важните съставки
бекон, гъби, гъби печурки, зелена чушка, зелени чушки, зехтин, лук, мащерка, моркови, пушен шарен бекон, пъстърва, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън, чушки
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ