Паста с пилешко и сметана на фурна
Спагети с пилешко, гъби и сметанов сос.
Бон Апети
Излъчен на 28.02.2017
Готвим пилешко Тетрацини или пилешки гърди по италианска рецепта с лингуини и печурки. Първо спагетите се сваряват ал денте, след това се готвят гъби в масло със сметанов сос, после се изпича пилешкото на грил тиган и се нарязва на хапки. Следва да рендосаме пармезан и да накъсаме топка моцарела. Сега си представете - в йенска тавичка влизат заедно пастата, маслените гъби с чесън и сметана, пилешкото месо, моцарелата и пармезана. Отгоре се поръсва с хлебни трохи и се пече за четвърт час на фурна. А след това имаме вкусно италианско основно със спагети и месо под апетитна сиренена хрупкава коричка.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ