Паниран хрупкав телешки език с канапе от зеленчуци
Трудно | Порции 3-8
| Видяна: 4511
Шоколадов яйчен крем със сметана, паста с вино и свинско бонфиле със сини сливи.
Епизод 146 - Сезон 3
Дължина: 24:41
Излъчено на: 2013-02-16 11:30
Днес ще готвим:
- Мек шоколадов крем с винен нюанс и сметанов завършек - най-романтичния десерт.
- Телешки език, намазан със смес от горчица и сметана, овалян в галета и запечен до пълна сочност с хрупкава коричка - едно разкошно мезе за вино, поднесено с гарнитура от моркови и селъри.
- Бързи спагети с червено вино и люта чушка.
- Сочно свинско бонфиле със сушени сини сливи.
Най-важните съставки
бахар, ванилия, вино, вода, галета, галета Панко, горчица, дафинов лист, жълтък, захар, зехтин, каперси, люта чушка, масло, мляко, моркови, натурален шоколад, немска горчица, портокал, портокалови кори, пудра захар, Свинско, свинско филе, сини сливи, сметана, сол, сол и пипер, спагети, телешки език, целина, червено вино, черен пипер, черен шоколад, чесън, шоколад, яйце
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 6 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ