Регистрация

Панирано свинско по румънски

Панирано свинско по румънски
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 4022

Пържено свинско с кашкавалена коричка и доматено пюре.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 800 грама свинско месо
  • 2 с.л. доматено пюре
  • 100 г кашкавал
  • 2 яйца
  • 3 с.л. брашно
  • по половин връзка копър и магданоз - нарязани
  • червен и черен пипер и сол на вкус
  • 2 с.л. олио за пържене

Начин на приготвяне:

1. Нарежете месото на порции и го осолете и опипрете хубаво.

2. Разбийте яйцата и ги смесете с доматеното пюре, 70 грама настърган кашкавал, брашното и наситнените пресни подправки. 

3. Загрейте олиото в тиган. Овъргаляйте хубаво свинското в панировката и пържете до получаването на твърда леко прегоряла коричка.

4. След като месото излезе от тигана, го поръсете с още малко рендосан кашкавал, който да се разтопи от топлината.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта