Панирани пържени кюфтета от зеле и ябълка
Лесно | Порции 3-6
| Видяна: 2816
Паста с черен дроб и маслинов хляб с риба и млечен сос.
Сезон: 5
Продължителност: 23:25
Излъчен на: 03.10.2014 г.
Днес ще готвим ретро рецепти отпреди 100 години:
- Пай с пъстърва и маслини, поднесен с ароматен сос от сметана и подправки.
- Зелеви пържени хапки с хрупкава коричка.
- Лингуини с кюфтета от черен дроб на пара и пикантна нотка.
Най-важните съставки
брашно, галета, зеле, зелена ябълка, зелени маслини, индийско орехче, карамфил, лингуини, лук, лют пипер, люта чушка, магданоз, маслини, масло, мляко, моркови, настърган пармезан, олио, пармезан, паста, пъстърва, сметана, сол, сол и пипер, хляб, червен пипер, черен дроб, черен пипер, черни маслини, чесън, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ