Регистрация

Панирана бяла риба в маслен сос



Панирана бяла риба в маслен сос
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 1897

Панирана риба с швабска гарнитура.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Ути Бъчваров, споделя, че е възхитен от храната в Северна Германия и затова показва рецепта, която е пленила сетивата му. Ястието е многокомпонентно, защото се състои от риба, сос за рибата и гарнитура с дресинг, но пък пренася в готическата атмосфера. За него е важно да си намерите стегнато филе от бяла риба и да посветите час време в кухнята. Гледайте видеото и преценете дали си заслужава и цената от 7 лв. за порция.

Бялата риба се реже на парчета и се панира в смес от царевично и бяло брашно, като се пържи в равни количества олио и масло. Сосът за нея се спретва от запържени каперси в масло с подправки, горчица и сметана. А блюдото се сервира с типична немска салата от краставици, червен лук и варени белтъци, овкусени със сос от мед, ябълков оцет и майонеза. Звучи странно, но представлява еуфория от вкусове и аромати, които ще погалят сетивата.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта