Омлет с бекон в уред за готвене на пара
Лесно | Порции 1-2
| Видяна: 2105
Омлет на пара с колбас.
Необходими продукти:
- 4 яйца
- 120 мл обезмаслено прясно мляко
- 200 г бекон (шунка, чоризо или друг вид колбас, който харесвате)
- сол, пипер и кимион на вкус (лют пипер, сминдух, чубрица или друга подправка, която харесвате)
Начин на приготвяне:
1. В купа разбийте яйцата със сол.
2. Добавете млякото и само размешайте, без да разбивате.
3. Нарежете колбаса на малки кубчета и го добавете в омлета. Овкусете с подправки по желание.
4. Намазнете тавата на уреда за готвене на пара, изсипете вътре омлетената смес и гответе за 20 минути.
Най-важните съставки
бекон, кимион, колбас, лют пипер, мляко, сминдух, сол, сол и пипер, черен пипер, чубрица, шунка, яйце
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ