Най-бързото белене на авокадо
Обелване на авокадо в ръбче на чаша.
Авокадото се превърна в един от най-модерните плодове, който се прибавя към сладкиши, предястия и следястия, смели импровизаторски основни и най-вече салати и дипове, защото неутралният му вкус и плътна мазна текстура са идеално допълнение към ястията. След като каналът agleu_mama разконспирира, че няма смисъл да се дават излишни пари за БИО авокадо, плодът отново се появява при авторката Зори, за да видим как най-лесно и бързо може да бъде почистен и обелен, за да влезе в чиниите по един от хилядите неповторими начини.
Зори твърди, че 7 секунди са напълно достатъчни, за да извадим месестата част на авокадото едновременно от външнана обвивка и семката, но нека дадем шанс и на по-неопитните кулинари, като добавим 3 секунди бонус. А иначе всичко се прави бъзо и лесно. Авокадото се реже през средата по протежение на костилката и с въртеливо движение се отделят двете половини. С един отмерен удар на ножа се изважда костилката, а после в полегатия ръб на чаша се обелва кората. Готово - гледайте как точно се прави във видеото:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ