Морковена супа с кокос и хрускав джолан
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 3480
Десерт с бадемова основа, карамелен пласт и шоколадова коричка.
Епизод 129 - Сезон 2
Дължина: 22:20
Излъчено на: 2012-03-16 11:30
Днес отново ще хрупкаме:
- Хрупкав свински джолан, печен на бавен огън и поднесен върху полента с аромат на мащерка и магданоз.
- Изцяло постна супа от моркови, кокосово мляко с кориандър.
- Бадемов сладкиш с шоколадова коричка и плътен пласт карамел.
Най-важните съставки
бадеми, брашно, бял пипер, вино, вода, горчица, дижонска горчица, захар, зеленчуков бульон, зехтин, кафява захар, кимион, кокосово мляко, кориандър, къри, лук, магданоз, мащерка, мед, мляко, моркови, морска сол, настърган пармезан, олио, пармезан, свински джолан, Свинско, соев сос, сол, сол и пипер, царевичен чипс, царевично брашно, царевично нишесте, червен пипер, червени чушки, червено вино, черен пипер, чушки, шоколад, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ