Млечен крем с ягоди и шоколад - част 2
Празнични хапки с моцарела, брускети с рикота и пармезан и италиански наденички.
На рождения си ден Лео решава да разчупи традициите, като приготви не торта, а вкусен плодов десерт с изискано сирене. Затова той смесва сладка сметана с шоколад и ягоди, а изтънчената нотка идва от сиренето рикота. Вижте как за 15 минути можете да си направите това сладкишче.
Но това не е всичко - на трапезата слагаме и ордьовър с моцарела, домати и босилек, който също се прави за срамно малко време.
А ето и третото предложение - брускети със сирена - заслужава си да ги направите и да ги сервирате с леко пикантните италиански наденички, рецепта за които също ще видите в клипчето.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ