Мезе с пилешки дробчета и лук
Брускети с дробчета и подправки.
Бон Апети
Излъчен на 02.02.2017
Готвим пилешки дробчета, които по желание можете да поднесете върху препечен резен багета, като ги превърнете в разкошна компания на чаша червено вино. Дробчетата се пържат на порции в малко мазнина, за да не станат воднисти. Смесват се с предварително запържен лук и червена чушка и се овкусяват с джинджифил, соев сос и сос терияки. После се поставя по едно дробче върху запечено кръгче франзела или багета и се гребва и по малко от зеленчуците с отделилия се в тигана сос. Накрая украсяваме с по листенце пресен кориандър, магданоз или резен зелен лук и поднасяме с любимото вино.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ