Регистрация

Малки гевречета с маково семе



Малки гевречета с маково семе
Средно   |   Порции 3   |   Видяна: 3347

Тестено изделие, кръстоска между геврек, поничка и бухта.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Китайски гевречета в стил понички с бяло плътно тесто, които първо се пържат, а след това се допичат. Този начин на готвене на тестените изделия е традиционен за страните от Далечния Изток и прави питките хрупкави отвън и добре изпечени отвътре. Ако искате да се посветите в тайните на азиатската кухня, опитайте да си приготвите тези хлебчета с маково семе или с каквото друго решите да поръсите кората им.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта