Регистрация

Македонска клин чорба с джанки и праз



Македонска клин чорба с джанки и праз
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 6015

Супа по македонска рецепта с ориз и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Нетрадиционна за нашите вкусове чорба, която обаче в Макидония е известна под името Клин. Ястието съдържа ориз, праз лук, сухи чушки и джанки, а начинът на приготвяне се различава от българските традиции заради правенето на запръжка с брашно и червен пипер, която е типична само за боба у нас. Ако искате да е в съвсем вегански вариант - направете я с олио.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта