Кюфтета от картофи с кашкавал и сметана
Лесно | Порции 3-6
| Видяна: 2232
Панирани картофени хапки с лук и сметанов сос.
Бон апети
Излъчен на 17.11.2015
Картофените кюфтета са страхотно мезенце или пък гарнитура към вкусно сочно месо. В днешната рецепта за картофени хапки ги правим на сплеснати големи кюфтаци, в които се смесват аромат на пресен лук и индийско орехче. Хрупкавата коричка получаваме благодарение на галетата, в която са панирани мезетата, а за меката апетитна сърцевина допринасят добавките от рендосан кашкавал и яйцето, служещо същевременно и за спойка на панираните кюфтета.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1:20 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ