Кейк със смокини, стафиди и анасон
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 3036
Филе от халибут с червени чушки и пълнени хлебчета със запръжка от бекон.
Епизод 2 - Сезон 4
Дължина: 22:13
Излъчено на: 2013-09-10 11:30
Днес ще готвим провансалски рецепти:
- Печен халибут с гарнитура от картофи и червени чушки.
- Смокинов тарт с бадеми и пастис.
- Френски мини питки с плънка от лук и бекон.
Най-важните съставки
бадеми, бекон, босилек, бутер тесто, вода, домат, захар, зехтин, картофи, консерва белени домати, консерва домати, лук, магданоз, майорана, маслини, масло, мащерка, мая, мляко, смокини, сол, сол и пипер, соленоводна риба, червен лук, червени чушки, черен пипер, черни маслини, чесън, чушки, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ