Регистрация

Кашкавалени рулца с риба

Кашкавалени рулца с риба
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 1934

Мезе на хапки с риба и кашкавал.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 200 грама кашкавал
  • 150 грама филе от сьомга или друг вид риба по желание
  • връзка копър или магданоз

Начин на приготвяне:

1. Нарежете на ситно зеленината и кашкавала.

2. Сложете ги в огнеупорен съд на водня баня докато кашкавала се разтопи. Бъркайте непрестанно, за да се смесят добре.

3. Застелете рогозка с хартиено или алуминиево фолио и излейте върху него на палачинка с дебелина около 1-1,5 см. кашкавалената смес.

4. Отгоре наредете филетата от риба, нарязани на тънки лентички.

5. Завийте на руло с помощта на фолиото.

6. Приберете рулото в хладилника, за да се стегне за 1-2 часа.

7. Нарежете на кръгчета и поднесете.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта