Кашкавалени рулца с риба
Мезе на хапки с риба и кашкавал.
Необходими продукти:
- 200 грама кашкавал
- 150 грама филе от сьомга или друг вид риба по желание
- връзка копър или магданоз
Начин на приготвяне:
1. Нарежете на ситно зеленината и кашкавала.
2. Сложете ги в огнеупорен съд на водня баня докато кашкавала се разтопи. Бъркайте непрестанно, за да се смесят добре.
3. Застелете рогозка с хартиено или алуминиево фолио и излейте върху него на палачинка с дебелина около 1-1,5 см. кашкавалената смес.
4. Отгоре наредете филетата от риба, нарязани на тънки лентички.
5. Завийте на руло с помощта на фолиото.
6. Приберете рулото в хладилника, за да се стегне за 1-2 часа.
7. Нарежете на кръгчета и поднесете.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ