Запечена цикория с шунка и сирене
Средно | Порции 3-5
| Видяна: 2814
Традиционно белгийско телешко с картофи и една по-различна пилешка супа.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 14.10.2014 г.
Продължителност 24:06
Днес ще готвим по белгийски рецепти:
- Супа с пилешко месо, праз лук, сметана, моркови и целина с уникално ароматен бульон.
- Белгийски ордьовър с цикория и сирене, увити в резени шунка и запечени на фурна.
- Телешко задушено в бирен сос с много подправки и поднесено с двойно пържени картофки по белгийски.
Най-важните съставки
бира, брашно, вода, горчица, дафинов лист, естрагон, жълтък, индийско орехче, картофи, лук, магданоз, меласа, моркови, нишесте, олио, оцет, пиле, пилешки бульон, праз лук, розмарин, сирене грюйер, сметана, сол, сол и пипер, сух вермут, телешки бульон, телешко, телешко филе, царевично нишесте, целина, цикория, червен пипер, черен пипер, чесън, шунка, яйце
Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ