Дресинг с портокал и джинджифил
Лесно | Порции 2-6
| Видяна: 2438
Плодов сос за месо и салати.
Необходими продукти:
- 1 лук шалот, обелен
- 1 ч.ч. консерва портокал на парченца, заедно със сока
- ¼ ч.ч. соев сос, с ниско съдържание на сол
- 2 с.л. вода
- 1 с.л. бял мисо сос
- 1 ч.л. настъргана портокалова кора
- ¼ ч.л. чесън на прах
- 5 см пресен джинджифил, обелен
Начин на приготвяне:
1. Сложете джинджифила и лука в кухненски робот с металната приставка за рязане.
2. Прибавете останалите необходими продукти и пюрирайте до гладкост.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 10 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ