Регистрация

Домашно приготвен пържен паниран скат



Домашно приготвен пържен паниран скат
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 18735

Пържен скат с царевично брашно и лимони.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Решили сте да сготвите скат за Никулден или просто да проверите вкусовите качества на тази риба - ето и какво точно да направите с нетрадиционната за българския вкус и готварски навици риба-котка. не е толкова трудно, опитайте и ще се убедите, че е така.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
12
4 мн. добре
4
3 става
10
2 едвам
4
1 трагедия
3
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта