Регистрация

Домашно масло Гхи



Домашно масло Гхи
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 3979

Обирайте каймака от кипящо на бавен огън масло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Масло Гхи - продукт, който тепърва навлиза в българската кулинария, но е достатъчно популярно в Индия. Оказва се, че можете да си го направите като разтопите масло в кипяща вода и изгребвате периодично образуваните мехурчета. Вижте как:

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. Л
  2. a>
  3. noodles
  4. chi
  5. 180
  6. ?
  7. 3>
  8. италиа
  9. CA
  10. МИДИ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта