Домашни курабийки от тиква с масло
Сладки с тиква, канела, ванилия и масло.
Отново сме в кухнята на Диана Митова - Попова - Диди, която пак ни показва домашна рецепта, с която да зарадваме цялото семейство и особено най-малките. Правим пухкави сладкишчета, които приличат на меденки и носят дъх на тиква, ванилия, канела и индийско орехче. Замесваме тесто от сварена тиква, захар мускувадо, бяла захар и масло, като го набухваме с бакпулвер и сода. С помощта на пош оформяме малки курабийки, като количеството продукти ще ни е достатъчно за 4 тавички. Ако нямате пош у дома си, можете да използвате и мокра супена лъжица. А какви са тънкостите при печене и какви са пропорциите на продуктите - гледайте във видеото:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ