Дип от сьомга с крема сирене
Ордьовър с пастет от пушена сьомга и крем сирене.
Необходими продукти:
- 150-180 г пушена сьомга
- 150 г крем сирене
- сокът на 1/2 лимон
- връзка копър
- крекери или друго тестено изделие за поднасяне
Начин на приготвяне:
1. Ако ще правите украса, заделете си 30-тина грама от сьомгата.
2. 150 г филе от пушена сьомга без кожа нарежете на парчета и пуснете в купата на блендера.
3. Добавете листата на 1/2 връзка копър и сока на 1/2 лимон. Пюрирайте.
4. Прехвърлете в найлонов плик за храна, който предварително сте сложили в стъклена чаша с единия връх към дъното.
5. Отрежете върхът.
6. Шприцовайте получената смес върху хлебчета, крекери, бисквитки, франзелени филийки или кошнички.
7. Украсете със слайсове филе от сьомга и листенца копър. Получава се идеален ордьовър със сьомга, парти хапки със сьомга или хрупкаво мезе с риба.
Източник: YouTube/Всегда Вкусно
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ