Регистрация

Българска лютеница с патладжани, домати и чушки



Българска лютеница с патладжани, домати и чушки
Трудно   |   Порции 20   |   Видяна: 9642

Смляна зимнина - домашна лютеница за мазане на филийки или гарнитура.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Българска домашна мляна лютеница в буркани с патладжани, чушки и домати - страхотно решение за салата през зимата, когато пресните зеленчуци в магазина имат съмнителен вкус, а страхът от препаратите, с които са обработвани, е напълно оправдан. Точно тогава е времето да бръкнете в долапа и да отворите вкусното бурканче, което ще зарадва цялото семейство. Ето как се прави лютеница по оригинална българска рецепта, предавана от нашите баби.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
4
2 едвам
0
1 трагедия
2
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта