Регистрация

По Маршрута на сиренето на територията на МИГ „Балчик – Генерал Тошево“

17 Feb 2023   /   kulinarno   /   Видяна: 13616
Провокират ни да потърсим новата марка „Кажи сирене! Балканско сирене“ по Маршрута на сиренето на територията на МИГ „Балчик – Генерал Тошево

 

Пътят на сиренето в Балчик 

 Провокират ни да потърсим новата марка „Кажи сирене! Балканско сирене“ по Маршрута на сиренето на територията на МИГ „Балчик – Генерал Тошево“

 Кажи Сирене! Балканско сирене в България

виж още »

ОЩЕ СТАТИИ

От днес започват Петровите пости
От днес започват Петровите пости

В името на Апостолите и Светото Евангелие християните се лишават от животинска храна и не консумират блажно без молитва.   виж още »

Полезни сладкиши от Sweet Dreams за стимулиране на мозъка при учене
Полезни сладкиши от Sweet Dreams за стимулиране на мозъка при учене

Ядки, натурален шоколад, сушени плодове и полезни мазнини засилват паметта и създават спокойствие преди изпитите.   виж още »

Охратоксин А атакува през сирене, вакуумирани меса и сушени плодове
Охратоксин А атакува през сирене, вакуумирани меса и сушени плодове

Естествено образуван токсин в някои храни причинява рак и уврежда бъбреците.   виж още »

Махнете въглехидратите от закуската!
Махнете въглехидратите от закуската!

Въглехидратната закуска, макар и от полезни продукти, може да предизвика свръхглад, напълняване, усещане за слабост и да отключи диабет.   виж още »

Пет неща, които НИКОГА не трябва да правите в кухнята – част 3
Пет неща, които НИКОГА не трябва да правите в кухнята – част 3

Внимавайте със стъклените съдове, използвайте везна вместо чаши за мерене и се пазете от набезите на бекона!   виж още »

На Черешова Задушница – с жито и череши се молим за починалите
На Черешова Задушница – с жито и череши се молим за починалите

На Черешова Задушница душите на починалите се подготвят за преминаване в Небесното царство в утрешния ден – Петдесятница.   виж още »

В началото на юни берем цвят на бъз за здраве
В началото на юни берем цвят на бъз за здраве

Бъзът като билка – от какъв бъз се прави чай и как се събират бъзови цветове за запарка и отвара?   виж още »

Пет неща, които НИКОГА не трябва да правите в кухнята – част 2
Пет неща, които НИКОГА не трябва да правите в кухнята – част 2

Не режете със затъпен нож, внимавайте с какъв набухвател готвите печивата и пазете незалепващото покритие на съдовете си.   виж още »

Пет неща, които НИКОГА не трябва да правите в кухнята – част 1
Пет неща, които НИКОГА не трябва да правите в кухнята – част 1

Никога не правете това в кухнята! Какво не се прави по време на готвене и защо – ето компилация на фолклорните грешки.   виж още »

Съвети за готвене по рецепта
Съвети за готвене по рецепта

Предварителната подготовка на посуда и продукти и внимателното изчитане на рецептата са ключ към успешната ѝ реализация.   виж още »

Сбъднати Сладки мечти и детски усмивки на 1-и юни
Сбъднати Сладки мечти и детски усмивки на 1-и юни

Защо децата празнуват на Първи юни и как Sweet Dreams зарадва малчуганите?   виж още »

Домашен квас – живот и здраве на семейната трапеза
Домашен квас – живот и здраве на семейната трапеза

Как се прави домашен квас и как се отглежда квас вкъщи?   виж още »

Защо продължаваме да пълнеем и след разхлабването на мерките
Защо продължаваме да пълнеем и след разхлабването на мерките

Завръщането към нормалния начин на живот също води до показване на килограми.   виж още »

От кои любими закуски трябва да махнем млякото?
От кои любими закуски трябва да махнем млякото?

Не комбинирайте овесените ядки, елдата и плодовете с мляко!   виж още »

На какво меню заложиха финалистите в Hell's kitchen 3
На какво меню заложиха финалистите в Hell's kitchen 3

Атанас се спря на традиционна храна, сготвена по модерен начин, а Реджеп представи виртуозни авторски италиански специалитети.   виж още »

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта