Регистрация

Яхния с телешки гърди, свинска кайма и доматен сос

Автор:
Юлия
|
Дата:
04 Feb
|
Видяна:
493
Оцени рецептата

4 средно големи глави лук, наситнен

5 кг нетлъсти телешки гърди, фино нарязани

1/4 ч зехтин

1 1/2 скилидки чесън, счукан

900 г свинска кайма

1 консерва цели зелени люти чушки, нарязани (200 г)

1 консерва (425 г) доматен сос

450 г цели домати, фино нарязани

1 с.л. кимион

1 ч.л. сол

1 ч.л. риган

1 с.л. семена синап

30 мл текила

1 кутийка бира

85 г чили на прах

2 кубчета телешки бульон

 

Запържете лука и телешкото в зехтина. При разбъркване, добавете чесъна, свинското, лютите чушки, кимиона, ригана, солта, семената синап, доматения сос, доматите, текилата, бирата, чилито на прах и кубчетата бульон. Оставете да заври, намалете котлона и оставете да къкри за 2-3 часа. Разбърквайте от време на време. Да не се разбърква последните 30 минути преди сервиране.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта