Регистрация

Чили Синсинати

Автор:
marcheva
|
Дата:
20 Nov
|
Видяна:
899
Оцени рецептата

1 с.л. олио

1/2 ч лук, нарязан

900 г говежда кайма

1/4 ч. чили на прах

1 ч.л. смляна канела

1 ч.л. смлян кимион

1/4 ч.л. бахар

1/4 ч.л. смлян карамфил

1 дафинов лист

15 г неподсладен шоколад

2 консерви телешки бульон

1 консерва доматен сос

2 с.л. ябълков оцет

1/4 ч.л. смлян червен пипер

Спагети, сварени

Настърган чедър

 

Сгорещете олиото в голяма тенджера на средно висока температура. Добавете лука и задушете, като разбърквате често, докато омекне - около 6 минути. Добавете каймата, на партиди, ако е необходимо и запържете, като натрошавате с дървена лъжица, докато покафенее. Добавете останалите съставки, с изключение на спагетите и чедъра. Разбърква се добре. Оставете да заври. Намалете огъня до слаб; оставете да къкри, покрито, за 1 1/2 часа, като се разбърква от време на време. Оставете в хладилника за през нощта. Изхвърлете дафиновия лист. Сгорещете на умерен огън преди сервиране. Поднесете със спагетите. Покрийте с чедър.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта