Чили Анди Бийлс
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
5 ч фасул, консерва, отцеден
6 ч домати, задушени
900 г говеждо месо, нарязано на хапки и запечено - (да не се използва кайма)
2 скилидки чесън, нарязани
3 средни чушки халапеньо, нарязани
2 зелени чушки, нарязани на кубчета
2 средна глава лук, нарязан на кубчета (или по-малко)
Бира, ароматна (1 бутилка)
2 с.л. кимион
2 ч.л. червен пипер
1 ч.л. лют червен пипер
Запържете месото и лука. Можете да го направите в същия съд, в който ще приготвите чилито. Месото трябва да е кафяво отвън, не гответе до пълна готовност на този етап. Отцедете месото от мазнините. Добавете всички продукти в голяма тенджера на слаб огън и разбъркайте хубаво. Изчакайте половин час до час и проверете на вкус.Може да добавите още бира, люти чушки или подправки. Повторете, ако е необходимо. Гответе, като разбърквате от време на време до желаната готовност. Поднесете с хляб, прясно изпечени бисквити или царевичен хляб.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ