Регистрация

Чийзбургер пай

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
12 May
|
Видяна:
829
Оцени рецептата

За блата:

1 ч готов микс за палачинки

1/4 ч мляко или сметана

За пълнежа:

450 г нетлъста телешка кайма

1/2 ч лук; нарязан

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

2 с.л. готов микс за палачинки

1 с.л. сос Уорчестър

За заливката:

2 домата, нарязани на филийки

2 големи яйца

1 ч сирене, настъргано

 

Загрейте фурната до 190 градуса. Смесете 1 чаша готов микс за палачинки и млякото, докато се оформи меко тесто. Внимателно оформете тестото на топка върху повърхност, покрита с набрашнена кърпа след като сте го премесили пет пъти. Разточете тестото в тавичка за пай и навийте краищата. Заделете.

Запържете като разбърквате каймата и лука в голям тиган, докато месото покафенее. Отстранете излишната мазнина. Прибавете сол, черен пипер, 2 с.л. готов микс за палачинки и соса Уорчестър. Изсипете в приготвения блат за пай. Подредете доматените филийки върху сместа. Разбийте яйцата леко и ги смесете със сиренето. Полейте доматите, като разпределите сместа, така че да покрие напълно пая. Пече се за около 30 минути. Нарежете на парчета и сервирайте с чили сос, ако желаете.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта