Чийзбургер пай
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
За блата:
1 ч готов микс за палачинки
1/4 ч мляко или сметана
За пълнежа:
450 г нетлъста телешка кайма
1/2 ч лук; нарязан
1/2 ч.л. сол
1/4 ч.л. пипер
2 с.л. готов микс за палачинки
1 с.л. сос Уорчестър
За заливката:
2 домата, нарязани на филийки
2 големи яйца
1 ч сирене, настъргано
Загрейте фурната до 190 градуса. Смесете 1 чаша готов микс за палачинки и млякото, докато се оформи меко тесто. Внимателно оформете тестото на топка върху повърхност, покрита с набрашнена кърпа след като сте го премесили пет пъти. Разточете тестото в тавичка за пай и навийте краищата. Заделете.
Запържете като разбърквате каймата и лука в голям тиган, докато месото покафенее. Отстранете излишната мазнина. Прибавете сол, черен пипер, 2 с.л. готов микс за палачинки и соса Уорчестър. Изсипете в приготвения блат за пай. Подредете доматените филийки върху сместа. Разбийте яйцата леко и ги смесете със сиренето. Полейте доматите, като разпределите сместа, така че да покрие напълно пая. Пече се за около 30 минути. Нарежете на парчета и сервирайте с чили сос, ако желаете.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ